Bastogne

Senonchamps

Award-winning food community bringing you the best produce from your local farmers and foodmakers

The online market is open!

Pick up your order on the Wednesday 29 May

Between 17:30 and 19:30
Choose the products

Les tisanes de la Strange

Vaux-sur-Sûre, 4 km away from this Food Assembly

Ail des ours
Grillade d'Ardenne
Confiture Extra de raisins noirs aux épices

La FourcHotte

Fauvillers, 14 km away from this Food Assembly

Farine d'épeautre semi-complète
Colis cadeau
Epeautre perlé

La Fromagerie d'Ambly

Ambly, 30 km away from this Food Assembly

Fromage Le Fondant aux herbes méditérranéenne
Fondue savoyarde
Fromage Le Cendré

Product pick-up

Thursday, 17:30-19:30
Senonchamps
Ancienne Ecole de Senonchamps
6600 Bastogne
Sarah Et Jean-François Pieltain-Muller
Host

Ouverte en avril 2015, la Ruche de Bastogne rassemble désormais plus de 1000 membres qui peuvent choisir parmi quelques 400 produits régionaux proposés par 17 de producteurs.

des vertes et croquantes salades de Jean-François au jambon typé de Bruno,
de la bière onctueuse de Sébastien aux douces tisanes d'Isabelle,
des douceurs chocolatées d'Emmanuelle aux crèpes d'épeautre de Cindy,
des savons parfumés de Maryse aux senteurs fraîches des lessives de Fabrice,
des miels suaves de Christian à la "crapuleuse tarte au chocolat" de Valentine,
des fruits divins de Pascal aux saveurs céréalières de Henri,
du beurre authentique de Martine à la force des fromages de Patrick,
en passant par les incroyables crèmes glacées de Claudine et gouteux poulets de Paulette...

Quel bonheur de se retrouver chaque semaine dans cette ambiance éphémère si particulière !

Why join The Food Assembly?

  • Eat the most delicious and freshest food in your area. Locally sourced and more transparent, the average distance of food travelled is only 28 miles!
  • No commitment to buy and joining is free. Sharing recipes and cooking tips with your neighbours is just an extra bonus.
  • Our food producers are passionate about growing and making your food, that's why we pay them over 80% for their work, in comparison to 20-50% from supermarkets.
  • We are about real people and real food: when you pick up your order, you get to connect with your community and food in a healthier way.