Boeren & Buren
De producten van

lou biasso d hubert

Bakker/Banketbakker, Carcès
Laurent Carat
Laurent Carat heeft lou biasso d hubert opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Carcès, in Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Het project

Artisan boulanger depuis 1 an suite à une reconversion professionnelle. Je suis installé à Carcès, je pétri du pain sur levain naturel de blé ou de seigle. La fermentation est lente 24 h, je suis seul à la fabrication et à la vente, vente que j'effectue sur les marchés de Cotignac, Aups et Draguignan, je suis également présent à l'AMAP de Correns.
Je fabrique également des biscuits, du pain et des biscuits sans gluten.
Mes farines sont locales, Bras, je m’approvisionne également dans le réseau Biocoop pour tout ce qui touche au sans gluten, pour les graines, les produits laitiers et les oeufs.

Adres
29 avenue ferrendin
83570 Carcès
2017
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van lou biasso d hubert

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biomeel, meel van oude graansoorten, speciaal meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: huile d olive sel sucre beurre differentes graines olives noix herbes aromatiques

Ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier

Lokale ingrediënten (-250km), biologische ingrediënten, ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Je fabrique du pain a l ancienne avec un levain dont la mère. a 5 ans .mon pain peut se conserver plusieurs jours sans aucun problemes

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.