Products from

BISCUITERIE MARIN COATHALEM

Biscuit/Cookie maker, Kerlaz
Eric Lefebvre
Eric Lefebvre started BISCUITERIE MARIN COATHALEM in 1960. Their farm is located in Kerlaz, Bretagne.

Their farm

La biscuiterie MARIN-COATHALEM est l'une des dernière voir la dernière, à fabriquer le KOUIGN AMANN entièrement à la main et suivant une recette de plus d'un siècle.
Vous trouverez aussi toute la gamme de produits breton fabriquée par nos soins.

Address
4 route de Parc Land
29100 Kerlaz
1960
Established in
6
full-time employees

BISCUITERIE MARIN COATHALEM's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier

I use conventional flour

Other ingredients

The other ingredients used are : Oeufs, Beurre, Sucre, Crème de Pruneaux, Caramel, Purée de Framboise

My ingredients come from a national supplier

Products from a certified production source, local ingredients (less than 150 miles)

Fermentation

I use baker's yeast, I use baking powder

Oven

I use a gas oven

Comments

L'ensemble des produits élaborés sont produit à la main, au rouleau à pâtisserie pour les Kouign Amann, les Gâteaux Bretons nature ou fourrés, les galettes, les palets sont découpés à l'emporte pièce, tracés à la fourchette et dorés à la main. Les Croquants Nature ou Caramel sont formés à la Poche Pâtissière manuellement.

This information has been declared by the Producer.