Products from

A La Gloriette du Talmelier

Grain farmer, Mazan
Adrien Ouvier
Adrien Ouvier started A La Gloriette du Talmelier in 2011. Their farm is located in Mazan, Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Their farm

Nous produisons nous même une partie de nos céréales (blé, petit épeautre) et complétons avec les farines du moulin de Grans pour confectionner nos pains & viennoiseries ou snackings (tartes salées, tartines, pizzas, fougasse, etc), le tout cuits dans un four à bois.
Nous proposons de très nombreuses variétés de pains préparés et façonnés pour tous les goûts: des baguettes aux pains tradition ou campagne, pains spéciaux ou pains de mie.
et nos quelques douceurs (tartes et tartelettes ou biscuits) séduiront jusqu'aux plus gourmands de tradition!

Address
455 Ch. Notre Dame du Bon Remède
84380 Mazan
2011
Established in
3
full-time employees

A La Gloriette du Talmelier's professions and practices

Flours

The flour is produce by myself, It comes from a local farmer

I use organic flours, I use heritage varieties

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Organic ingredients, handmade ingredients

Fermentation

I use natural yeast, I use baker's yeast

Oven

I use a wood-fire oven

This information has been declared by the Producer.