Products from

Franche Avouerie de Vergne

Jam maker, Beekeeper, Wiers
Thierry Maertens
Thierry Maertens started Franche Avouerie de Vergne in 2011. Their farm is located in Wiers, Région Wallonne.

Their farm

Apiculteur amateur depuis 2011, j'ai débuté la production de confitures et gelées artisanales depuis 2015, et du sirop de baies de sureau depuis 2017. les confitures et gelées sont produites avec des fruits, baies, fleurs locales dont la distance n'exéde pas 10 km du siège de mon exploitation

Address
rue du roi oscar I
7608 Wiers
2011
Established in
1
full-time employee

Franche Avouerie de Vergne's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Fruits, fleurs et baies locales et/ou sauvages

All the main ingredients I use are produced by myself, My ingredients come from a local farmer

I use local products (-150 km), I use handmade ingredients

Secondary ingredients

Sucre

My ingredients come from a national supplier

My ingredients come from conventional sources

Other ingredients

Épices, citrons bios...

My ingredients come from a national supplier

I use organic ingredients

Comments

Les bocaux de miel et les pots de confiture sont en verre pour pouvoir être réutilisés sans générer de déchets

This information has been declared by the Producer.