Products from

New York & London Bakery

Biscuit/Cookie maker, Francheville
Agnes Lahrichi
Agnes Lahrichi started New York & London Bakery in 2015. Their farm is located in Francheville, Rhône-Alpes.

Their farm

Pour retrouver chez vous des gourmandises telles que vous les auriez dans votre salon de thé préféré: je fabrique sur commande(vous avez ainsi des produits fraichement préparés) dans mon laboratoire de Francheville des biscuits anglo-saxons authentiques tels que cookies, shortbreads, millionnaire shortbreads, cakes...en m'attachant à retrouver des saveurs découvertes en vivant en Angleterre. J'utilise des matières premières le plus possible locales(œufs de plein air de l'Ain, chocolat Weiss de St Etienne) et je n'ajoute ni additif ni colorant.

Address
9 allee des camelias
69340 Francheville
2015
Established in
1
full-time employee

New York & London Bakery's professions and practices

Flours

My flour comes from an EU supplier, It comes from a local farmer

I use conventional flour

Other ingredients

Other ingredients : not specified

My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer

Products coming from conventional sources, organic ingredients, local ingredients (less than 150 miles)

Fermentation

Fermentation agent used : not specified

Oven

Electric oven

Comments

J'utilise de plus en plus de matières premières locales: chocolat de Nicolas Jassoud, œufs de plein air de Florent à Limonest, farine du moulin de St Symphorien d'Ozon.

This information has been declared by the Producer.