Products from

EARL du MOULIN

Brewer, Talencieux
François Lambert
François Lambert started EARL du MOULIN in 2005. Their farm is located in Talencieux, Rhône-Alpes.

Their farm

Ferme familiale dans le nord Ardèche en polyculture (vigne, céréales pomme de terre...) et élevage vache limousine.
Et depuis 2017 après 2 ans de formation de la bière est produite sur l exploitation avec les céréales de la ferme, et bientôt le houblon.

Address
675 route de balais
07340 Talencieux
2005
Established in
2
full-time employees

EARL du MOULIN's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Orge de la ferme

All the main ingredients I use are produced by myself

I use local products (-150 km)

Secondary ingredients

Houblons

My ingredients come from a national supplier, The secondary ingredients I use are produced by myself

Features of secondary products : not specified

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

Comments

Les céréales produits sur l exploitation ne reçoivent pas de traitement et le désherbage est mécanique.

This information has been declared by the Producer.