Products from

Les Girafons

Confectioner, Jam maker, Sainte-Marie
Peggy Laurent
Peggy Laurent started Les Girafons in 2006. Their farm is located in Sainte-Marie, La Réunion.

Their farm

Confiserie artisanale agréée Produits Pays Réunion en 2012
Nous confectionnons confitures et autres produits de confiserie, fruits déshydratés et barres de céréales.
Nos produits sont élaborés à partir de fruits, huiles essentielles, hydrolats issus de l'agriculture raisonnée.

Address
3 rue du Domaine Pourpre
97438 Sainte-Marie
2006
Established in
2
full-time employees

Les Girafons's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Fruits issus d'une agriculture locale et respectueuse de l'environnement, Sucre de canne

My ingredients come from a local farmer

I use local products (-150 km), I use fair-trade ingredients

Secondary ingredients

Glucose

My ingredients come from an EU supplier

My ingredients come from conventional sources

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

This information has been declared by the Producer.