Products from

AU GREZ DU PAIN

Baker, Grez-en-Bouère
Romain Goibeau
Romain Goibeau started AU GREZ DU PAIN in 2007. Their farm is located in Grez-en-Bouère, Pays de la Loire.

Their farm

Nous sommes installés à Grez-en-Bouère depuis 2007 dans notre boulangerie Au Grez du Pain avec mon épouse. Avec nos apprentis, nous fabriquons des pains traditionnels au levain fait maison avec des farines et des céréales locales.

Address
1 rue de la libération
53290 Grez-en-Bouère
2007
Established in
4
full-time employees

AU GREZ DU PAIN's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier

I use special flour, I use conventional flour

Other ingredients

The other ingredients used are : levain, céréales

All the other ingredients I use are produced by myself, My ingredients come from a local farmer, My ingredients come from a national supplier

Local ingredients (less than 150 miles)

Fermentation

I use natural yeast

Oven

Electric oven

This information has been declared by the Producer.