Products from

EARL DU VINAGROU

Dairy farmer, Montignac
Christine Segondat
Christine Segondat started EARL DU VINAGROU in 1982. Their farm is located in Montignac, Aquitaine.

Their farm

Notre exploitation est basée sur la production laitière et de la noix à Montignac, au bord de la rivière Vézère
Nous avons 70 vaches laitières et leur suite
Nous livrons à BIOLAIT notre lait et en transformons une partie en crèmes glacées et produits laitiers.
La nourriture des animaux est produite sur la ferme ( foin, céréales )

Address
brenac
24290 Montignac
1982
Established in
2.5
full-time employees

EARL DU VINAGROU's professions and practices

Livestock

120 animals

Holstein

Breeding methods

The livestock is born on my farm

I rear my animals in open air, I rear my animals inside

Diet

My animals have a diet based on grain, My animails have a diet based on grass or other fodder

The food for my animals is produced on my farm, The food for my animals comes from a local farmer

I use GMO-free feed

Care of livestock

I treat in a preventative way during risk periods

I use homeopathic care on my animals

Processing and secondary ingredients

I use my produce in my other products

The other ingredients involved are : sucre , arome , fruits

My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier, Other ingredients come from a local farmer

Other ingredients are organic, fair-trade ingredients

Comments

Toutes nos crèmes glacées sont fabriquées à partir du lait de vache bio produit sur la ferme et les ingrédients sont bio et équitables . Nous commercialisons nos produits à la ferme , en magasins bio, sur les marchés gourmands , dans les Amap et les ruches

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