Products from

La Bout'

Brewer, Boursay
Lucie Monthioux
Lucie Monthioux started La Bout' in 2017. Their farm is located in Boursay, Centre.

Their farm

J'ai créé la brasserie La Bout' en 2017 après 5 années à végétaliser les villes avec des plantes comestibles, dont le houblon.
J'aime élaborer de nombreux types de bière bio avec des aromatiques du jardin ou autres. Je fais également pousser plus de 300 plants de houblon sur mon terrain, soit environ 1/4 du houblon que j'utilise sur l'année.
Je retravaille régulièrement mes différentes bières et je fais évoluer leur goût au fil de mes envies. Mes produits varis légèrement de recette en recette mais offre toujours une constante appréciable.

Address
1, La Boutinière
41270 Boursay
2017
Established in
1
full-time employee

La Bout''s professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Eau, malts d'orge et de blé, houblon

All the main ingredients I use are produced by myself, My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier

I use organic ingredients, I use products from a certified source, I use handmade ingredients

Secondary ingredients

Aromatiques, épices

The secondary ingredients I use are produced by myself, My ingredients come from an EU supplier

I use organic ingredients, I use handmade ingredients, I use local products (-150 km)

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

This information has been declared by the Producer.