Products from

Boulangerie Reymond

Baker, Lyon 03
Philippe-antoine Reymond
Philippe-antoine Reymond started Boulangerie Reymond in 2019. Their farm is located in Lyon 03, Rhône-Alpes.

Their farm

Notre projet est de se recentrer sur notre métier de boulanger, à savoir le pain et la viennoiserie.
Nous proposons une large gamme de pains bio travaillés uniquement sur levain naturel. Chez nous pas de baguette, mais des grosses pièces qui assurent une meilleure conservation au pain.
Nous mettons à l’honneur le « fait maison » avec une gamme de viennoiseries et des brioches pur beurre (Beurre AOP) élaborées dans notre fournil également.

Address
33 avenue Félix Faure
69003 Lyon 03
2019
Established in
4
full-time employees

Boulangerie Reymond's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier

I use organic flours, I use heritage varieties

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

Fermentation

I use natural yeast

Oven

Electric oven

This information has been declared by the Producer.