Products from

Restaurant Marguerite & moi

Restaurant owner, Tubize
Gueable Sylvain Djilahon
Gueable Sylvain Djilahon started Restaurant Marguerite & moi in 2008. Their farm is located in Tubize, Région Wallonne.

Their farm

Originaire de la Côte d'Ivoire où il a grandi, Sylvain Djilahon suit son frère aîné dans notre plat pays. Très vite, il se lance dans la restauration qui devient une véritable passion. Après plus de 10 années dans une célèbre brasserie bruxelleoise, la cuisine belge n'a plus de secret pour lui. C'est en 2008 qu'il se jette à l'eau et ouvre à Tubize, le Restaurant Marguerite&moi.
Il y propose une cuisine belgo-française généreuse et le succès est immédiat.

Address
668 chaussée de Mons
1480 Tubize
2008
Established in
1
full-time employee

Restaurant Marguerite & moi's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Viande, poisson

My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer

I use local products (-150 km), I use products from a certified source

Secondary ingredients

Fruits, légumes

My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer

I use local products (-150 km), I use products from a certified source, My ingredients come from conventional sources

Other ingredients

Farine, huile, sucre, épices

My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier

I use products from a certified source, My ingredients come from conventional sources

Comments

Nous travaillons majoritairement les produits de saison et nous nous fournissons, dans la mesure du possible, auprès des agriculteurs locaux. Tous les plats sont préparés par nos soins dans la cuisine du restaurant.

This information has been declared by the Producer.