Products from

D'une pâte à l'autre

Baker, Artisan Pasta Maker, Lisle-sur-Tarn
Gwendal Maderou
Gwendal Maderou started D'une pâte à l'autre in 2019. Their farm is located in Lisle-sur-Tarn, Midi-Pyrénées.

Their farm

Fabrication de pâtes feuilletées, brisées et sucrées à base de farines locales et de beurre AOP.

Address
Les Caumonts
81310 Lisle-sur-Tarn
2019
Established in
1
full-time employee

D'une pâte à l'autre's professions and practices

Flours

My ingredients come from a national supplier, It comes from a local farmer

Pre-prepared flour blend

Other ingredients

The other ingredients used are : beurre, sel, sucre

My ingredients come from a national supplier

Products from a certified production source, local ingredients (less than 150 miles)

Fermentation

Fermentation agent used : not specified

Oven

Type of oven : not specified

Comments

La farine provient du Moulin de Riviéres, situé à Riviéres entre Gaillac et Marssac-sur-Tarn. Le beurre est le premier à avoir bénéficié de l'Appellation d'Origine Protégée Poitou-Charentes. Il provient de la Laiterie Pamplie.

This information has been declared by the Producer.