Products from

Petit Kaiyou

Restaurant owner, Caterer, Lasne
Kai Company
Kai Company started Petit Kaiyou in 2019. Their farm is located in Lasne, Région Wallonne.

Their farm

Dans mon Pays d'origine, la culture de la santé par l'alimentation est omniprésente depuis la nuit des temps.
Je propose une cuisine eurasienne raffinée, riche en légumes et qui repose sur ces enseignements clés.
Les bases proviennent d'herbes aromatiques et de condiments naturels, pour la plupart en provenance directe de nos potagers.
Mon fils Alan (28 ans), m'a rejoint dans l'aventure cette année, après tenu son restaurant à Bangkok et ensemble, nous partageons la même passion.

Address
38 chaussée de charleroi
1380 Lasne
2019
Established in
3
full-time employees

Petit Kaiyou's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Base ingredient : not specified

All the main ingredients I use are produced by myself, My ingredients come from a local farmer, My ingredients come from an EU supplier

I use handmade ingredients, I use local products (-150 km)

Secondary ingredients

Secondary ingredients : not specified

My ingredients come from a local farmer, The secondary ingredients I use are produced by myself

I use handmade ingredients, I use local products (-150 km)

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

Comments

Les bases de notre cuisine proviennent d'herbes aromatiques, de condiments naturels. Tout ceci est bon et bénéfique pour la santé.

This information has been declared by the Producer.