Products from

Bergerie de Porte Rouge

Dairy sheep farmer, Olive oil producer, Levens
Delphine Jaumoulle
Delphine Jaumoulle started Bergerie de Porte Rouge in 2011. Their farm is located in Levens, Provence-Alpes-Côte d'Azur.

Their farm

Installés depuis 2011 à Levens, nous élevons une centaine de brebis laitières. 🐑🐑🐑❤️
.
Nous proposons yaourts et flans au lait de brebis, fromages plus ou moins affinés et aromatisés, tomme et saucisson. Nous proposons également la pâte d'olive de notre ceuillette.
.
Nous sommes officiellement certifié "Agriculture à Haute Valeur Environnementale" ✨ 🎉 ❤️ 🏅
.
Ce signe distinctif de qualité concerne les pratiques vertueuses, entre autres sur la gestion des pâturages et le bien-être animal.

Retrouvez-nous pour suivre nos actualités sur notre page FB et Insta.

L'équipe de la bergerie de porte rouge

Address
3100 ROUTE DE LA ROQUETTE
06670 Levens
2011
Established in
3
full-time employees

Bergerie de Porte Rouge's professions and practices

Livestock

120 animals

Lacaune

Breeding methods

The livestock is born on my farm

I rear my animals in open air, I rear my animals inside

Diet

My animails have a diet based on grass or other fodder, I use of vitamins and dietary supplements for my animals, My animals have a diet based on grain, My animals have a diet based on processed food (granules, flour, pellets)

The food for my animals comes from a national supplier

I use GMO-free feed

Care of livestock

I only treat the animals in case of illness, I treat in a preventative way during risk periods

Type of treatment : not specified

Processing and secondary ingredients

I use my produce in my other products

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Other ingredients are local (less than 150 miles), products from a certified source, handmade ingredients

Comments

Notre troupeau est élevé dans la tradition du pastoralisme avec l'estive dans la Tinée en été et aussi tout au long de l'année a proximité de la ferme sur les monts Arpasse et Ferion. Nous avons également des paturages sous nos ±200 oliviers. Tout le lait produit est transformé chaque jour par nos soins, directement sur place dans notre fromagerie.

This information has been declared by the Producer.