Products from

Moutarde Cathare

Miller, Castelnaudary
Durand Ghislain
Durand Ghislain started Moutarde Cathare in 2019. Their farm is located in Castelnaudary, Languedoc-Roussillon.

Their farm

Ghislain Durand, fondateur de la Moutarde Cathare est un ancien Chef de cuisine, apprenti de la Brasserie du Nord de M. Paul Bocuse.
On a fabriqué pendant 250 ans de la moutarde à Castelnaudary
J’ai relancé la production de graines, la fabrication d’un moulin en granit
Les graines sont Audoises, le vin et le vinaigre sont Occitans, et le sel vient de Gruissan.

Address
287 avenue Jean Fourastié
11400 Castelnaudary
2019
Established in
1
full-time employee

Moutarde Cathare's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Graine de moutarde, vin, vinaigre de vin, eau et sel

My ingredients come from a local farmer

I use local products (-150 km), I use handmade ingredients

Secondary ingredients

Secondary ingredients : not specified

Origin of secondary ingredients : not specified

Features of secondary products : not specified

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

Comments

Fabrication au moulin en granit de moutarde artisanale à base de produits locaux.

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