Products from

Caboulot

Restaurant owner, Caterer, Courbevoie
Romain Roussel
Romain Roussel started Caboulot in 2020. Their farm is located in Courbevoie, Ile-de-France.

Their farm

Caboulot, c'est l'aventure de deux potes, Arnaud et Romain, respectivement critique gastronomique et journaliste, tombés dans le bien-manger quand ils étaient petits. C'est aussi un lieu avec un sourcing 100% français - voire local - et un engagement fort dans les démarches écoresponsables. Nous sélectionnons des fournisseurs qui prennent soin de leurs produits et des gens avec lesquels ils travaillent. C'est enfin un lieu où nous proposons des plats gourmands qui invitent à la convivialité.

Address
161 Rue Armand Silvestre
92400 Courbevoie
2020
Established in
2
full-time employees

Caboulot's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Poisson, viande, légumes

My ingredients come from a local farmer, My ingredients come from a national supplier

I use organic ingredients, I use local products (-150 km), I use handmade ingredients

Secondary ingredients

Herbes, lait, farine, huile, beurre

My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer

I use local products (-150 km), I use organic ingredients, I use handmade ingredients

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

This information has been declared by the Producer.