Products from

Boulangerie Droulers

Baker, Vallon-en-Sully
Sebastien Droulers
Sebastien Droulers started Boulangerie Droulers in 2001. Their farm is located in Vallon-en-Sully, Auvergne.

Their farm

Dans la boulangerie de Sébastien et son équipe, le pain est artisanal. On y trouve ses spécialités de pain vallonnais et la baguette intégrale, a teneur réduite en sel et un apport de fibres, minéraux et vitamines plus riche, confectionnée avec de la farine de blé de la région. Vous trouverez aussi entremets, mignardises, ...
TOUT EST FAIT MAISON PAINS, PATISSERIES, VIENNOISERIES...

Address
20 rue Paul constant
03190 Vallon-en-Sully
2001
Established in
3
full-time employees

Boulangerie Droulers's professions and practices

Flours

It comes from a local farmer, My ingredients come from a national supplier

I use organic flours, I use conventional flour

Other ingredients

Other ingredients : not specified

My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer

Products from a certified production source, organic ingredients

Fermentation

I use natural yeast

Oven

Electric oven

Comments

Nos pâtisseries sont faites par un boulanger-pâtissier pas par une machine. Nos viennoiseries sont faites à la main. Elles ne sortent pas du carton.

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