Products from

Nomad Ferments

Preserves maker, Laken
Magdalena Ratcheva
Magdalena Ratcheva started Nomad Ferments in 2022. Their farm is located in Laken, Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Their farm

[Nederlands versie hieronder]

Nomad Ferments crée des légumes fermentés de manière traditionnelle en y ajoutant une note moderne. Les produits ne sont pas pasteurisés, ce qui les rend riches en probiotiques et par conséquent très bénéfiques pour la santé.

Les produits sont entièrement biologiques et naturels, ils sont produits à petite échelle, localement, et avec beaucoup d'amour !

Pour plus d'informations, veuillez visiter le site nomadferments.com

Nomad Ferments creëert gefermenteerde groenten op traditionele wijze met een frisse twist. De producten worden niet gepasteuriseerd, wat maakt dat ze vol probiotica zitten en dus extra gezond zijn.

De producten zijn volledig biologisch en natuurlijk, ze worden op kleine schaal, lokaal, en uiteraard met veel liefde geproduceerd!

Meer informatie vind je op via nomadferments.com

Address
Breeschstraat 44
1020 Laken
2022
Established in
0.5
full-time employee

Nomad Ferments's professions and practices

Premises

I use a shared space

Base ingredient

Choux

My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer

I use organic ingredients, I use local products (-150 km)

Secondary ingredients

Carottes, oignons, betterave rouge, ail, pomme

My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier

I use organic ingredients

Other ingredients

Gingembre, citron vert, épices

My ingredients come from a non-EU supplier

I use organic ingredients

This information has been declared by the Producer.