Products from

Brasserie GRAIN D'ORGE

Brewer, Hombourg
Benoit Johnen
Benoit Johnen started Brasserie GRAIN D'ORGE in 2002. Their farm is located in Hombourg, Région Wallonne.

Their farm

Notre brasserie a été lancée en 2002 par la création de la Brice et la Joup. La Canaille, la "The Pom", la Grelotte, les "Immortelle", les "Aubel" ainsi que la Sequoia sont venues compléter notre gamme. Nous produisons aussi un Whisky Single Cast et une liqueur artisanale.
De nombreux projets nous animent : la création de bières à façon, de bières à étiquettes, d'exclusives ... en sont quelques exemples.
Nous sommes une petite entreprise familiale à rayonnement local.

Address
Rue Laschet, 3
4852 Hombourg
2002
Established in
7
full-time employees

Brasserie GRAIN D'ORGE's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Orge, houblon, levure, eau

My ingredients come from a national supplier

I use local products (-150 km), I use products from a certified source

Secondary ingredients

Epices, sucre

My ingredients come from a national supplier

I use local products (-150 km)

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

This information has been declared by the Producer.