Products from

restaurant la grange

Restaurant owner, Saint-Jean-du-Falga
Martine Fabre
Martine Fabre started restaurant la grange in 2016. Their farm is located in Saint-Jean-du-Falga, Midi-Pyrénées.

Their farm

Dans la restauration depuis 30 ans, je propose mes plats élaborés avec des produit frais et régionaux. Mon équipe est composée de 4 personnes en cuisine. Nous vous attendons pour déguster nos plats !

Address
51 avenue des pyrénés
09100 Saint-Jean-du-Falga
2016
Established in
9
full-time employees

restaurant la grange's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Produits locaux

My ingredients come from a national supplier

I use local products (-150 km)

Secondary ingredients

Secondary ingredients : not specified

Origin of secondary ingredients : not specified

Features of secondary products : not specified

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

Comments

Elaboration de plats cuisinés à partir des produits frais et locaux, plats en sauce, desserts, salades composées, etc...

This information has been declared by the Producer.