Products from

Kusiak

Preserves maker, Ciboure
Marianne Maillard
Marianne Maillard started Kusiak in 2021. Their farm is located in Ciboure, Aquitaine.

Their farm

Conserverie artisanale de poisson basée à Ciboure. Nous sommes cousin, cousine, les Kusiak en basque.
Tous nos poissons viennent directement de la criée de Saint-Jean-de-Luz puis nous les transformons dans notre laboratoire avec des légumes frais et de saison. Nous proposons des tartinades apéritives, de la soupe, des sardines, du thon, du saumon fumé d'Ecosse label rouge et de la truite fumée de Baigorri.

Address
9 avenue Gabriel Delaunay
64500 Ciboure
2021
Established in
2
full-time employees

Kusiak's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Poisson

My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from an EU supplier

I use handmade ingredients, I use local products (-150 km), I use organic ingredients

Secondary ingredients

Huile d olive , légumes, épices

My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier

I use organic ingredients, I use handmade ingredients, I use local products (-150 km)

Other ingredients

Lauriet

My ingredients come from an EU supplier

Features of the other ingredients : not specified

Comments

Huile d'olive Bio de Tudela Piment d'Espelette Bio d'Ustaritz Poissons de la criée de Ciboure en provenance du golf de Gascogne

This information has been declared by the Producer.