Products from

Les fromages de St Marcoult

Dairy, Dairy farmer, Bassilly
Stephanie De Vuyst
Stephanie De Vuyst started Les fromages de St Marcoult in 1997. Their farm is located in Bassilly, Région Wallonne.

Their farm

Yann Devenyn et sa marraine Stéphanie élèvent des vaches pie-noire dans le hameau de St Marcoult en lisière du bois dans la commune de Silly. Après une formation fromagère, Stéphanie, décide de se lancer dans la production de produits laitiers: fromages frais, à pâtes dures, beurre, yaourts, maton... Ainsi sont nés les Fromages de St Marcoult.

Address
73 rue de l arcamp
7830 Bassilly
1997
Established in
2.5
full-time employees

Les fromages de St Marcoult's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Lait

All the main ingredients I use are produced by myself

I use handmade ingredients

Secondary ingredients

Secondary ingredients : not specified

Origin of secondary ingredients : not specified

Features of secondary products : not specified

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

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