Products from

La Patte Jeanjean

Cereal farmer, Artisan Pasta Maker, Valframbert
Pierre Jeanjean
Pierre Jeanjean started La Patte Jeanjean in 2013. Their farm is located in Valframbert, Basse-Normandie.

Their farm

"Le goût du terroir, l'originalité en plus !"
La Patte Jeanjean valorise les céréales bio cultivées dans le Perche, pour vous proposer:
- des pâtes artisanales (au froment, à l'épeautre, au sarrasin et au petit épeautre)
- des légumes secs (lentilles, pois cassés et quinoa)
- du chanvre (huile, graines et farine)
- des céréales (boulgour, semoule)
- des farines (blé ancien, épeautre, sarrasin)

Address
8 rue François Arago
61250 Valframbert
2013
Established in
3
full-time employees

La Patte Jeanjean's professions and practices

Crops

Number of species grown each year : not specified

Outdoor cultivation

Crop maintenance

Crop care : not specified

Plants and seeds

My ingredients come from a local farmer

Organic seeds, farmer seeds

Processing

I use honey in my other products

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Organic ingredients

This information has been declared by the Producer.