Les produits de

IXIM

Traiteur, Deurne
Luis Escobar
Luis Escobar a démarré l'activité de IXIM en 2017. Son exploitation est située à Deurne, en Vlaanderen.

Son exploitation

Van Zuid-Mexico, over Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua tot het noorden van Costa Rica: Maak een culinaire roadtrip met IXIM!!!
Op de kaart van chef Luis staan kleurrijke hapjes en drankjes die je inwijden in de Meso-Amerikaanse keuken.
Met respect voor de voorouderlijke bereidingswijzen introduceert Luis smaakbommetjes uit een rijke culinaire traditie.
Luis is afkomstig uit Guatemala en heeft ook roots in El Salvador.
Sinds 2013 woont hij in België. Met Ixim wil hij als culinair ambassadeur optreden en de wonderlijke regio van Meso-Amerika introduceren.
Voor wie authenticiteit op prijs stelt, is IXIM een echte aanrader.

Adresse
Wouter Haecklaan 6
2100 Deurne
2017
année d'installation
1
employé à plein temps

Les métiers et pratiques de IXIM

Atelier

Utilise un atelier partagé

Ingrédients de base

Maïs

Approvisionnement auprès d'un fournisseur hors UE, approvisionnement auprès d'un fournisseur de l'UE

Produits biologiques, produits artisanaux, produits issus d'une production labellisée

Ingrédients secondaires

Achiote (Annatto)

Approvisionnement auprès d'un fournisseur hors UE, approvisionnement auprès d'un fournisseur de l'UE, produit sur mon exploitation

Produits biologiques, produits artisanaux

Autres ingrédients

Meso-Amerikaanse Paprikas / Peppers

Approvisionnement auprès d'un fournisseur hors UE, approvisionnement auprès d'un fournisseur de l'UE

Produits biologiques, produits artisanaux, produits provenant de circuits conventionnels

Commentaire

De meeste recepten zijn gebaseerd op maïs, vandaar ook de naam (in Maya taal): IXIM. Aangezien de rijke culinaire traditie van Meso-Amerika in Europa nog onontgonnen is, wil hij de gasten van Iximdeze cultuur van nabij laten beleven.

Ces informations sont données à titre déclaratif par le Producteur.